Spring naar content

Kiwa SCM klasse F1 diefstalbeveiliging

Een nieuwe norm in diefstalbeveiliging van e-bikes en fatbikes

De schadelast door fietsendiefstal in Nederland neemt toe, en dure e-bikes vormen een geliefd doelwit voor dieven. Daarom zet Loqater een nieuwe stap vooruit met een geavanceerde peilzender voorzien van het Kiwa SCM klasse F1 certificaat. Ons doel? Jouw e-bike en fatbike beveiligen tegen diefstal.

Diefstal vindt steeds vaker plaats

Het gereedschap van fietsdieven evolueert. Met iets simpels als een powerkey kan het ringslot van een e-bike in een handomdraai geopend worden. En laten we fatbikes niet vergeten, wiens populariteit helaas gepaard gaat met hoge diefstalcijfers. Het gevolg? We zien dat steeds meer verzekeraars terughoudend zijn geworden in het verzekeren van deze tweewielers.

Over het nieuwe Kiwa SCM klasse F1 keurmerk

Het Kiwa SCM klasse F1 keurmerk is ontstaan uit een unieke samenwerking tussen fabrikanten, verzekeraars, alarmcentrales en opsporingsdiensten. Kiwa SCM vereist dat beveiligingssystemen strenge criteria doorstaan. Zo moet de organisatie niet alleen aan allerlei eisen voldoen ook het product moet minimaal voorzien zijn van zowel long- als short-range technologie voor precieze locatiebepaling. Loqater voldoet met trots aan deze hoge eisen.

Over de Kiwa SCM klasse F1 diefstalbeveiligingsproducten

Waar traditionele ART 1 en 2 keurmerken ophouden, gaat de Kiwa SCM klasseF1 certificering een stap verder. Ons Kiwa SCM klasseF1 gecertificeerde beveiligingssysteem is speciaal ontworpen om jouw e-bike of fatbike te beschermen tegen de meest inventieve dieven. Dankzij de erkenning door het keurmerk ‘Elektronische Beveiligingssystemen voor Tweewielers’ van Kiwa SCM, staat dit systeem garant voor de hoogste beveiligingsnorm die er momenteel is. Dat betekent dat je e-bike optimaal beveiligd is.

Hoe werkt Loqaters goedgekeurde klasseF1 beveiliging?

Waarom is de  Kiwa SCM klasseF1 gecertificeerde Loqater zo effectief?. Omdat het diefstalbeveiligingssysteem speciaal ontworpen is om deep indoor jouw gestolen fiets op te sporen, door gebruik te maken van speciaal door onszelf ontwikkelde -technologie. Dit betekent dat, waar jouw gestolen fiets ook verstopt, wij de locatie nauwkeurig kunnen bepalen – een ware nachtmerrie voor elke dief.

Waarom jouw e-bike of fatbike beveiligen via Loqater?

  • Deep indoor tracering: Met geavanceerde technologie sporen we jouw e-bike razendsnel op ook in kelderboxen.
  • 24/7 Bescherming: Onze eigen alarmcentrale waakt dag en nacht over jouw fiets.
  • De nieuwste norm: Volgens de laatste Kiwa SCM klasse F1 standaard.

Beveilig jouw e-bike vandaag nog

Verdient jouw e-bike de allerbeste bescherming, kies dan voor een Kiwa SCM klasseF1 gecertificeerde diefstalbeveiliging van Loqater. Wil je meer weten? Neem vandaag nog contact op voor het beveiligen van   jouw e-bike of fatbike. Bescherm wat van jou is, voor het te laat is.